Competitie najaar 2024 - Info inschrijven Senioren

Najaarscompetitie 2024

Vind jij het ook jammer dat het einde van die gezellige competitie periode al weer in zicht is? Nu we allemaal de smaak te pakken hebben en midden in onze voorjaarscompetitie seizoen zitten, is het alweer tijd om je in te schrijven voor de najaarscompetitie!

In de periode van half september tot half oktober speel je met jouw team op 5 speeldagen. (zie de data hierboven). Ieder team wordt regionaal op niveau ingedeeld in een poule. Je treft daarbij al je tegenstanders 1x. Als team probeer je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en daarnaast een hele gezellige dag/ avond met elkaar te hebben.

Voor de vrijdagavond competitie geldt in het najaar ook dat je iedere week speelt (en niet om de week zoals in het voorjaar). Dit vanwege de beperkte periode waarin gespeeld kan worden.

Aan het einde van de competitie is er ook in de najaarscompetitie voor de kampioenen mogelijkheid om te promoveren naar een hogere klasse, of voor teams die als laatste eindigen om te degraderen naar een lagere klasse, een klasse die wellicht beter past.

Competitie aanbod

We hebben er dit jaar voor gekozen om in het inschrijfformulier alleen de competitiesoorten op te nemen die de afgelopen jaren gespeeld zijn binnen Lewabo. Mocht je als team toch deel willen nemen aan een andere competitiesoort, neem dan even contact met mij op, dan kijken we naar de mogelijkheden. Bedenk wel, hoe minder vaak jouw competitiesoort voor komt, hoe verder je waarschijnlijk zal moeten reizen voor je uit wedstrijden. 

Competitiekleding

Als Lewabo vinden wij het belangrijk om eenheid uit te stralen. We willen jullie dan ook, net als voorgaande jaren, verzoeken om jullie competitiedag te starten in een wit shirt of een witte trui. Bij voorkeur ook met een rode broek of rok. Mocht je voor de najaarscompetitie nog kleding willen bestellen, laat dat dan z.s.m. weten via [email protected] of aan Kim van de Hurk. 

Competitiebijdrage per team

De competitie bijdrage zal dit najaar, €32 euro zijn. Naast de competitiebijdrage betaal je ook dit jaar, het gereduceerde tarief van, €10 euro per blik ballen. Afhankelijk van het aantal keren dat je thuis speelt en het aantal wedstrijden wordt berekend hoeveel blikken ballen je minimaal moet hebben. Mocht je als team meer blikken willen hebben, laat dit dan gerust weten, ook weer via [email protected]

Opgeven Teams/ Individu

Wij vinden het als Lewabo van belang dat er zoveel mogelijk leden competitie kunnen spelen. We willen dit jaar dan ook individuele spelers, die dus nog geen team hebben, de mogelijkheid geven zichzelf op te geven. De afgelopen jaren is gebleken dat veel teams mensen te kort komen door blessures of verhinderingen. Voorafgaand aan de competitie zullen wij proberen in overleg deze individuele spelers toe te voegen aan teams van hetzelfde niveau. Zodat daar een win-win situatie ontstaat.

<inschrijfformulier hier>

Je kan je inschrijven tot en met 1 juni 2024! Wanneer er vragen of opmerkingen zijn hoor ik dat uiteraard graag! 

Van Lewabo VCL,

Michelle van Kessel-De Jong