Lewabo

Ambitieus en Gezellig

Fit en plezier voor jong en oud! Tennis, iedereen kan het leren! Tennis is een sport voor iedereen. We kunnen het ook allemaal onder de knie krijgen. De een heeft wat meer tennistalent in huis dan de ander, maar toch…….Ook als je niet bent voorbestemd om Nederlands kampioen te worden kun je op de tennisbaan veel plezier beleven. Bang dat je te oud bent om te starten met tennis? Nergens voor nodig. Het is zelfs zo dat veel tennissers pas op latere leeftijd “hun” sport hebben ontdekt.
Tennis bij Lewabo, de keuze is aan jou!
De regels van het tennisspel liggen vast, maar de rest bepaal jezelf. Wil je zeven dagen per week op de baan staan of een keer? Op gravel of in de hal of zelfs padel spelen? Ga je voor winst of voor gezelligheid? Tennis en/of padel je voor de kick of vooral om gezond en fit te zijn? Het hele jaar door of alleen in de winter? Overdag of in de avonduren?
Je speelt het spel zoals jij dat wilt!

Tennis bij Lewabo is

Plezier, ontspanning, werken aan de conditie, sterker worden, mensen ontmoeten, met vrienden of vriendinnen een balletje slaan en clubgevoel.

  • Het park heeft een sfeervol clubhuis en het ruime terras biedt een prachtig uitzicht op 5 verlichte gravelbanen
  • Onze tennisvereniging heeft tevens de beschikking over een tennishal met drie  binnenbanen; 'wordt je winterlid of lid voor het gehele jaar? Dan kun je hier dus inclusief gebruik van maken'
  • NIEUW vanaf mei 2024:
    • Nieuw bij Lewabo en inclusief het lidmaatschap: 2 padel banen (outdoor)