Competitie Voorjaar 2024 - Inschrijven Senioren

Net voor het einde van dit jaar is het weer zover, we mogen ons weer opgeven voor de voorjaarscompetitie. De tenniscompetitie waar ieder jaar ruim 30.00 teams zich door heel Nederland voor inschrijven. Je kan je inschrijven tot en met 31 december 2023! 

<inschrijfformulier>

In de periode van begin april tot en met begin juni heb je met jouw team 7 speeldagen (en op vrijdagavond 5). Ieder team wordt op niveau ingedeeld in een poule. Je treft daarbij al je tegenstanders 1x. Als team probeer je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en daarnaast een hele gezellige dag/ avond met elkaar te hebben.

Aan het einde van de competitie is er voor de kampioenen mogelijkheid om te promoveren naar een hogere klasse, of voor de laatste 2 te degraderen naar een lagere klasse, een klasse die wellicht beter past.

Zoals je in <schema> van de speeldata kan zien, geldt ook dit jaar voor de vrijdagavondteams dat zij om de week spelen. Dit is landelijk zo geregeld door de KNLTB om zoveel mogelijk teams op vrijdagavond de kans te geven mee te spelen in deze competitie.  Mocht je het leuk vinden om iedere vrijdagavond te spelen, dan is het uiteraard mogelijk om je voor zowel de GD als de HD/DD op te geven, mits de bandbreedte van de teams klopt.

Mocht je daar vragen over hebben, stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Competitie aanbod

We hebben er dit jaar voor gekozen om in het inschrijfformulier alleen de competitiesoorten op te nemen die de afgelopen jaren gespeeld zijn binnen Lewabo. Een overzicht van alle competitiesoorten vind je <hier>. Mocht je als team toch deel willen nemen aan een andere competitiesoort, neem dan even contact met mij op, dan kijken we naar de mogelijkheden. Bedenk wel, hoe minder vaak jouw competitiesoort voor komt, hoe verder je waarschijnlijk zal moeten reizen voor je uit wedstrijden.

Competitiekleding

Als Lewabo vinden wij het belangrijk om eenheid uit te stralen. We willen jullie dan ook, net als voorgaande jaren, verzoeken om jullie competitiedag te starten in een wit shirt of een witte trui. Bij voorkeur ook met een rode broek of rok. We hebben hiervoor natuurlijk ook onze speciale Lewabo Lions kledinglijn. Medio februari komt er weer een mogelijkheid om deze Lions kleding te bestellen.

Competitiebijdrage per team

De competitie bijdrage zal dit voorjaar, net als voorgaande jaren, € 45 euro zijn en voor de vrijdagavond € 32 euro. Naast de competitiebijdrage betaal je ook dit jaar, het gereduceerde tarief van, € 10 euro per blik ballen.

Afhankelijk van het aantal keren dat je thuis speelt en het aantal wedstrijden wordt berekend hoeveel blikken ballen je minimaal moet hebben. Mocht je als team meer blikken willen hebben, laat dit dan gerust weten, ook weer via [email protected]

Opgeven Teams/ Individu

Wij vinden het als Lewabo van belang dat er zoveel mogelijk leden competitie kunnen spelen. We willen dit jaar dan ook individuele spelers, die dus nog geen team hebben, de mogelijkheid geven zichzelf op te geven. De afgelopen jaren is gebleken dat veel teams mensen te kort komen door blessures of verhinderingen. Voorafgaand aan de competitie zullen wij proberen in overleg deze individuele spelers toe te voegen aan teams van hetzelfde niveau. Zodat daar een win-win situatie ontstaat.

Je kan je inschrijven tot en met 31 december 2023! Wanneer er vragen of opmerkingen zijn hoor ik dat uiteraard graag!

Groetjes

Michelle van Kessel - de Jong