Problemen inloggen met de ClubApp - Controleer deze stappen

 1. Kijk het e-mailadres na
  Leden krijgen via het primaire e-mailadres dat bekend is bij de club, een uitnodiging voor het gebruik van de KNLTB ClubApp. In dit mailtje staan de gegevens die het lid kan gebruiken om een wachtwoord in te stellen in de KNLTB ClubApp. Het is dus erg belangrijk dat het juiste e-mailadres van elk lid bekend is bij de club. Indien het lid zijn/haar e-mailadres wilt wijzigen dan kan hij/zij dat doen via de ledenadministrateur van de club. Let op! Ervaring leert dat het systeem minder goed reageert op @kpn/@planet e-mailadressen. Deze e-mailadressen komen in de spam- of reclame inbox terecht dus zie hiervoor het tweede punt hieronder. Indien het lid een ander type e-mailadres heeft dan kan de ledenadministrateur deze ook wijzigen in KNLTB.Club en op deze manier het lid een nieuw wachtwoord toesturen;

 2. Heb geduld en check je spam- en reclame inbox via je webmail (!)
  Krijg je geen mail binnen na het resetten van je wachtwoord in de KNLTB ClubApp? Heb even geduld. Het kan soms wel 5 minuten duren voordat je wachtwoord binnenkomt. Daarnaast horen we heel vaak dat het wachtwoord in jouw spam-box of reclame-box binnenkomt. Check deze twee inboxen dan ook altijd even! Let op: Veel personen gebruiken hun mailboxen via een geconfigureerde omgeving in plaats van via de webversie. De geconfigureerde omgeving van je mailbox toont meestal niet zowel de spam- als de reclame mailbox. Check je spam en reclame inbox daarom via de webversie. Bijvoorbeeld: via https://webmail.telfort.nl/mail/main of https://webmail.kpnmail.nl/mail/logon.asp.
 3. Gebruik de juiste gegevens 
  In de KNLTB ClubApp kun je inloggen via je bondsnummer of clubnummer.
  - Let op: jouw wachtwoord van de KNLTB ClubApp is niet hetzelfde als die van jou MijnKNLTB.
  - Ook belangrijk: het clubnummer is niet het verenigingsnummer. Clubnummers (ookwel: clublidnummers) zijn alleen voor leden die geen bondslid zijn. De meeste leden zijn dit wel en dienen daarom in te loggen met hun bondsnummer. Je kunt je bondsnummer op je ledenpas vinden.

 4. Zorg dat het juiste type lidnummer gebruikt wordt om in te loggen
  Indien je de 'Reset mijn wachtwoord' optie in de KNLTB ClubApp gebruikt, check dan altijd even of deze ingesteld staat op 'Clubnr.' (clublidnummer indien je geen bondslid bent) of 'Bondsnr.' (bondsnummer van je ledenpas).