Contributie regeling

Bij Lewabo hanteren we 1 lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je gebruik maken van de tennishal (indoor) én de tennis banen (outdoor) én de padel banen (outdoor). De opties waaruit je kunt kiezen, zijn lidmaatschappen voor een geheel jaar óf per seizoen (winter of zomer).

Lid worden? = <klik hier>

Mocht je nog vragen hebben, scroll dan zeker verder op deze pagina naar beneden.

 

Overzicht lidmaatschappen:

Totaal lidmaatschap - gehele jaar

Senioren   € 25 per maand
Junioren (*)   € 10 per maand
Pupillen (*)   € 7,50 per maand
Studenten (**)   € 17,50 per maand
  • *) Jeugdleden (t/m 17) zijn altijd het hele verenigingsjaar lid van Lewabo. Leeftijd Pupillen is t/m 12 jaar en Junioren is 13 t/m 17 jaar
  • **) Studenten = indien deze persoon is ingeschreven bij een onderwijsinstelling en hiervan een bewijs afgeeft voor opname in de ledenadministratie

Zomer lidmaatschap - periode 1 april t/m 31 oktober

Senioren   € 25 per maand

Winter lidmaatschap - periode 1 oktober t/m 31 maart

Senioren   € 30 per maand

Niet-spelend lidmaatschap - (steunend lid)

Senioren   € 25 per jaar

 

Bijzonderheden:

  • Leden >70 jaar krijgen €30,00 korting per jaar bij jaarlidmaatschap (= €2,50 p/mnd)

>>>>>>>>>

 

Toelichting:

-uit Algemene LedenVergadering 20 februari 2022-

Het contributiesysteem verandert vanaf 1 november 2022. Op de website (deze pagina) geeft de vereniging aan welke lidmaatschap-opties er zijn. 

Belangrijk om vooraf te weten is dat dit lidmaatschap voor de binnen-en buitenbanen geldt. Dus als het zomers regent kun je gerust een balletje slaan in de hal of als de buitenbanen nog goed bespeelbaar zijn later in het jaar, dan kun je nog lekker buiten tennissen. Zodra de padelbanen klaar zijn (*) voor gebruik, vallen deze ook onder het lidmaatschap en kunnen ook d.m.v het afhangsysteem gereserveerd worden

*) update 2-5-2024: padelbanen zijn gereed, bespeelbaar en vallen nu ook onder het lidmaatschap

 

Wat zijn de veranderingen?

Allereerst bepaal je als senior lid welk gedeelte van het jaar, je actief wilt zijn bij Lewabo, hierin zijn er 3 keuzes:

  1. Het gehele jaar spelend
  2. Alleen in de zomer spelend
  3. Alleen in de winter spelend

Optie 1: Het gehele jaar

Als je kiest voor optie 1 kun je het hele jaar gebruik maken van de binnen- en buiten banen (tennis én padel). Dit door middel van het afhangen van een baan (via het reserverings systeem). Zie voor de kosten van dit lidmaatschap voor Senioren, Junioren en Pupillen bovenaan deze pagina. De periode loopt  van 1 november t/m 31 oktober. Je bent voor het hele jaar lid.

Jeugdleden (t/m 17) zijn altijd het hele verenigingsjaar lid van Lewabo. Leeftijd Pupillen is t/m 12 jaar en junioren is 13 t/m 17 jaar.

Het lidmaatschap kan in 1x betaald worden, maar er is ook een mogelijkheid om per maand te betalen. Wij zullen het bedrag maandelijks automatisch incasseren. De extra kosten hiervoor bedragen helaas € 0,50 per maand. Deze extra kosten zijn niet voor Lewabo, maar zijn 1 op 1 de kosten die wij moeten betalen voor het aanmaken van de incasso en de mogelijkheid tot termijnbetaling. Bij betaling per jaar worden er geen extra kosten berekend.

Optie 2: Alleen zomerlid

Als je kiest voor optie 2 dan kan je in de periode van 1 april t/m 31 oktober (7 maanden) gebruik maken van de binnen- buitenbanen bij Lewabo (tennis én padel). Zie voor de kosten van dit lidmaatschap voor Senioren bovenaan deze pagina. Je blijft in de overige maanden wel lid van Lewabo, maar je betaald geen kosten. In deze periode kan je geen baan afhangen en dus niet spelen. Na de winterperiode wordt je actieve zomerlidmaatschap automatisch weer geactiveerd en zullen we voor deze periode de incasso doen.

Het lidmaatschap kan in 1x betaald worden, maar er is ook een mogelijkheid om per maand te betalen. Wij zullen het bedrag maandelijks automatisch incasseren. De extra kosten hiervoor bedragen helaas € 0,50 per maand. Deze extra kosten zijn niet voor Lewabo, maar zijn 1 op 1 de kosten die wij moeten betalen voor het aanmaken van de incasso. Bij betaling per jaar worden er geen extra kosten berekend.

Optie 3: Alleen winterlid

Als je kiest voor optie 3 dan kan je in de periode van 1 oktober t/m 31 maart (6 maanden) gebruik maken van de binnen- en buitenbanen bij Lewabo (tennis én padel). Zie voor de kosten van dit lidmaatschap voor Senioren bovenaan deze pagina. Je blijft in de overige maanden wel lid van Lewabo, maar je betaald geen kosten. In deze periode kan je  geen baan afhangen en dus niet spelen. Na de zomerperiode wordt je actieve winterlidmaatschap automatisch weer geactiveerd en zullen we voor deze periode de incasso doen.

Het lidmaatschap kan in 1x betaald worden, maar er is ook een mogelijkheid om per maand te betalen. Wij zullen het bedrag maandelijks automatisch incasseren. De extra kosten hiervoor bedragen helaas € 0,50 per maand. Deze extra kosten zijn niet voor Lewabo, maar zijn 1 op 1 de kosten die wij moeten betalen voor het aanmaken van de incasso. Bij betaling per jaar worden er geen extra kosten berekend.

Deelname toernooien:

Je kan het hele verenigingsjaar meedoen aan KNLTB toernooien met elk van de lidmaatschappen.

Opzeggingen:

Via [email protected]. Voor alle opties geldt dat opzegging plaats moet vinden uiterlijk 1 maand vóór het begin van de door jou gekozen optie.

Korting bij 70+/student:

Tevens ontvangen leden die bij aanvang van het contributiejaar 70 jaar of ouder zijn een korting van € 2,50 per maand, indien zij een jaarlidmaatschap afsluiten.

Wij spreken van een student indien deze persoon is ingeschreven bij een onderwijsinstelling en hiervan een bewijs afgeeft voor opname in de ledenadministratie. De kosten voor het studenten lidmaatschap vind je terug bovenaan deze pagina.

Bardiensten:

Uit 'Huishoudelijk reglement <klik>: Ieder lid levert een bijdrage aan de vereniging;  je draait als lid minimaal 2 bardiensten per volledig lidmaatschap per jaar. Indien een lid in een lidmaatschaps periode of jaar geen bardiensten wenst te draaien zal hiervoor een door het bestuur vastgelegd bedrag worden geïncasseerd of bij uitzondering worden ingezet voor andere bijdrage aan de club.  

Vragen:

Voor vragen over het lidmaatschap kan je terecht via mailadres [email protected].

Oproep vrijwilligers

Tevens willen we via deze weg een oproep doen voor vrijwilligers. Op dit moment is de vrijwilligersgroep erg klein om de vereniging draaiende proberen te houden. Dus heb je een talent (maakt niet wat voor talent)  die je graag wilt inzetten voor de vereniging, dan horen we het graag. Alle hulp en ideeën zijn welkom.

Aanmelden kan via [email protected].