Corona update 3 november 2020

05 november 2020


Afgelopen dinsdag, 3 november 2020 zijn er weer extra maatregelen ingesteld ter voorkoming van de corona besmettingen (bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown)
We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. 


Wat betekent dit voor Lewabo?

Naast de eerdere ingestelde maatregelen van 15 oktober j.l. <link> gelden vanaf woensdag 4 november 22:00 de volgende, extra maatregelen voor de aankomende 2 weken (t/m 18 november):

  • Extra maatregelen:
    • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
    • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.

Blijf gezond en met sportieve groet...

Nieuwscategorieën