Beperkte openstelling buitenbanen - fase 2

10 mei 2020


Beste leden,

Het is zover, Lewabo mag de 'deuren' weer openen. 2 weken geleden al voor de jeugdleden maar nu dan ook voor de senior leden.

Er zijn natuurlijk regels waar we ons aan moeten houden en die staan momenteel op onze website.

<https://www.lewabo.nl/Openstelling>

Het protocol is vanaf heden geldig tot nader bericht. Dit protocol is door de gemeente West Maas en Waal zondag middag (10-5-2020) goedgekeurd en zal nageleefd moeten worden vanwege de speciale verordeningen tijdens deze Corona-periode.

Hieronder enkele kenmerken uit het protocol van Lewabo (wat grotendeels is overgenomen van de KNLTB, NOC*NSF, Nederlandse regering en RIVM):

  • Senioren mogen weer tennissen maar momenteel alleen nog enkelen, dubbelen dus nog niet
  • Leden zijn alleen welkom op het terrein indien deze vantevoren, digitaal een baan hebben gereserveerd. Dit geldt niet voor leden die voor een geplande trainingsles naar het tennispark komen
  • Zaterdagen tussen 10:00 - 14:00 blijft gereserveerd voor jeugdleden. Lewabo verzorgt dan de toezicht. Wij vragen de senior leden hier rekening mee te houden en dus niet een baan te reserveren op zaterdagen tussen 10:00 en 14:00
  • Toegang van het Lewabo terrein zelf:
    • Ingang via bekende route
    • Uitgang via route tussen baan 1 en clubhuis
  • Het clubhuis en kleedkamers blijven gesloten

Lees de rest van regels op de website...https://www.lewabo.nl/Openstelling

Onze voorzitter heeft deze avond zelf nog even de netten op spanning gezet zodat er weer gespeeld kan worden. Klik op de link om zijn boodschap te bekijken: https://youtu.be/GxIWNQDM67g (mocht de link niet werken, check dan even dit nieuws bericht via onze website, daar werkt ie wel)

 

Nieuwscategorieën