Woordje van de voorzitter aan het begin van het seizoen

02 april 2019

Beste Lewabo leden,

De zon begint weer meer te schijnen en de temperatuur begint weer richting zomerse waarden te lopen. Oftewel het buiten-tennisseizoen staat weer op het punt van beginnen.

Afgelopen weken zijn door de diverse vrijwilligers de nodige kleine en grotere klussen verricht om het buitenpark speelklaar te maken. Op twee klusdagen zijn met “vele handen licht werk gemaakt” en zijn de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. De winterkantine is de door de vaste groep weer verhuisd en de zomerkantine is klaar voor haar gasten. Nieuwe houten buitenmeubels zijn gemaakt, gasheaters worden opgehangen om nog beter en langer te kunnen genieten van en na afloop van het tennis.  De groenploeg blijft ook de komende weken aan de slag om het park mooi te behouden. 

Het jaarlijkse gravelonderhoud is verricht en onze groundsman maakt vele uurtjes om de banen gereed te maken. Onze trainers starten deze week met de buitentrainingen en de activiteiten op het park zullen dus gaan toenemen.

Tenslotte start vanaf dit weekend de competitie waarbij we met 18 teams, van zowel junioren als senioren, van recreatief tot toptennisniveau, vele partijen gaan spelen. Naast de 18 teams zullen de Lewabo Lions - heren 1, op zondag wederom gaan strijden op hoogste niveau in de Eredivisie.

Als bestuur en commissies kijken we met trots terug op de afgelopen periode en wensen we alle Lewabo leden een fantastische zomer en tennisseizoen toe. Waarbij we hopen op mooie resultaten, maar ook veel speelplezier en dat vele toeschouwers de weg naar ons mooie park vinden om onze spelers te komen aanmoedigen.

Met sportieve groeten,

Paul van Maren
Voorzitter Lewabo

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 592 124

Address

De Peel 101
6658 DJ Beneden-Leeuwen