TOSS avonden in juni #PADEL

28 mei 2024


Beste Padel liefhebbers bij Lewabo,

Nu de 2 mooie padel banen zijn geopend wordt het tijd om te kijken hoe we het een en ander vorm kunnen gaan geven. Daarbij hoort ook het creëren van mogelijkheden om leden bij elkaar te brengen zodat ze samen en met anderen padel kunnen gaan spelen.

Zo willen we in juni 3x TOSS-avonden organiseren waarvoor leden zich kunnen opgeven. Allemaal individueel en wij gaan dan met zijn allen TOSSEN. De rackets op een stapel en met willekeur een racket pakken en de banen vullen met de racket eigenaars...

Deze avonden zullen plaatsvinden op 4 (dinsdag), 19 (woensdag) en 27 juni (donderdag). De Toss-avonden zijn van 19:00 tot 21:00.
Heb je interesse om gezellig mee te doen? Dankun je je opgeven via [email protected] (, áls je jezelf nog niet in de bestaande padel-groepsapp hebt aangegeven mee te willen doen... Mocht je in de 'vrijspelen padel groepsapp' willen, stuur dan je telefoonnummer naar [email protected]).

Vincent de Jong, organisator van deze avond, zal ook bekijken om eventueel een whatsapp groep te starten zodat leden elkaar makkelijk kunnen bereiken/vinden.

We hopen in ieder geval dat het eenieder helpt om sportief met padel bezig te zijn en gezelligheid te ervaren met andere leden.

Groet,

Vincent de Jong en Marcel van Bakel

Nieuwscategorieën