Plays Offs 2022 bij Lewabo: Dag 5 - De finale

12 juni 2022


12 juni 2022: De finales van de play offs heren eredivisie 2022. Deze werd gespeeld op het tennispark van Lewabo. De twee finalisten Sportverlichting.com Suthwalda en Leimonias FDJ Advocaten mochten tegen elkaar aantreden en zijn gaan strijden om de landstitel in de Eredivisie Heren 2022.

De uitslagen kun je terug vinden achter deze <link>.

Na de 4 enkels was het ontzettend spannend want de tussenstand gaf toen 2-2 aan. De dubbels waren dus beslissend voor het kampioenschap. Het kwam tot een technische opgave in 1 van de dubbels aan kant van Leimonias FDJ Advocaten. De andere dubbel werd op dat moment namelijk gewonnen in 2 sets en dat betekende dat Sportverlichting.com Suthwalda kampioen was geworden.

De landstitel 2022 in de Eredivisie Heren,  de hoogste klasse van de herencompetitie in teamverband, werd daarmee veroverd door SPORTVERLICHTING.COM SUTHWALDA.

  • Wij feliciteren Suthwalda van harte met deze geweldige overwinning en landstitel!
  • En natuurlijk felicteren wij Leimonias FDJ Advocaten met hun 2e plaats!

Als laatste willen we ook nog alle mensen bedanken die mee hebben geholpen aan dit evenement nij Lewabo. Denk aan, scheidsrechters, de jonge baan vegers, de horeca, alle vrijwilligers van Lewabo, de medewerkers van de KNLTB, alle fans, toeschouwers ....oftewel iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. DANK JULLIE WEL! 

De foto's van de finale dag staan online op onze website <link>

 

Nieuwscategorieën