Heren Eredivisie Play-Offs 2020 bij Lewabo!

17 oktober 2019


De Eredivisie Heren is de hoogste klasse in het herentennis in competitieverband, waaraan nationale topspelers deelnemen. De toeschouwers kunnen tennis bekijken op hoog niveau én op laagdrempelige wijze (gratis toegang tot het tennispark).
En zoals jullie weten is in díe competitie Lewabo afgelopen jaar kampioen geworden. De beste van Nederland dus!

In oktober is ook bekend gemaakt dat Lewabo voor het aankomende competitie seizoen in 2020 de Play-Offs mag organiseren!

Lewabo gaat zich samen met Stichting TopTennis Maas & Waal inzetten om er een geweldig festijn van te maken. We hopen dat het een evenement wordt voor Maas & Waal met meerdere verenigingen en/of tennissers die de tennissport een warm hart toedragen.

Op 13 en 14 juni 2020(*), tijdens de Play-Offs, zullen de 4 beste teams uit de Heren Eredivisie op ons Lewabo terrein mogen strijden om te bepalen wie in 2020 landskampioen gaat worden. Wij hopen 'De Lion's' weer natuurlijk!

Meer informatie volgt nog.
Mocht je interesse hebben om mee te helpen bij de organisatie van dit evenement dan kun je dat alvast laten weten door te mailen naar [email protected]. Of nog handiger, stuur een whats-app bericht naar Bjorn Graven op 06-54964301.
Meld je ook aan indien je uitgenodigd wilt worden voor komende brainstorm- en informatie avonden.

*) data onder voorbehoud

Nieuwscategorieën