Halve finale eredivisie met onze LIONS tegen Nieuwerkerk! Zaterdag 15 juni

14 juni 2019


Morgen, zaterdag 15 juni 2019 in Nieuwerkerk aan den IJssel, is het dan zover:

De halve finale in de eredivisie met onze LIONS tegen Nieuwerkerk!!

Wij hopen dat veel supporters komen kijken en zich vanaf de eerste seconde laten horen. De club kleuren zijn rood en wit dus draag dit ook uit.

TC Nieuwerkerk heeft een spectaculaire opening georganiseerd die om 11.30 uur zal starten. Voor de kids is er ook van alles te doen en kunnen zich dus ook prima gaan vermaken naast de geweldige wedstrijden. Heren 1, Lewabo Huisman Groep, zal morgen compleet aanwezig zijn. 9 Spelers in totaal (Thiemo, Stefan, Sander, Joran, Justin, Remko, Jesper, Stijn en Pedro).

Wat het resultaat ook mag zijn dit weekend, wij willen dit seizoen graag afsluiten met alle supporters in het clubhuis van lewabo. Dit kan zaterdagavond zijn maar wij hopen natuurlijk dat dit zondagavond zal zijn en het liefst mét de titel 'Beste Heren team van Nederland'!

Bij deze afsluiting hebben wij dan ook wat meer tijd om iedereen persoonlijk te bedanken, want dankbaar zijn wij zeker op onze tennisclub en de mensen die ons supporteren.

De heren en begeleiders van Lewabo's Heren 1-team gaan strijden als leeuwen en gaan er alles aan doen om de beker naar Maas en Waal te krijgen. Daarbij hebben ze jullie steun nodig. 

.....GO LIONS!!!

Extra info van Tennis.nl: Lewabo Huisman Groep, Life & Finance Spijkenisse, Suthwalda Sportverlichting.com en Nieuwerkerk maken samen uit wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren mag kronen, de hoogste klasse van de competitie in het herentennis. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 15 en zondag 16 juni bij regerend landskampioen T.C. Nieuwerkerk in (straat: Britsezoom 9) Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Nieuwscategorieën