Even voorstellen... nieuwe VLC, Michelle van Kessel - de Jong

28 november 2023

Vanaf dit seizoen zal ik de taak als VCL (competitieleider) binnen Lewabo gaan vervullen. Een goed moment om mij dus even voor te stellen, voor diegene die mij nog niet kennen.

Als kind ben ik opgegroeid bij Lewabo. Ik heb er van jongs af aan vele herinneringen gemaakt en vriendschappen gesloten. Dat ik nu sinds een aantal jaren weer opnieuw lid ben bij Lewabo, voelt dan ook een beetje als thuiskomen. Het ‘club gevoel’ is mij al jong meegegeven, vandaar ook mijn wens om meer actief een bijdrage te mogen leveren. Als leden en dus vrijwilligers, maken we onze club tenslotte met elkaar.

Ik heb zelf altijd (en nog steeds) met veel plezier competitie gespeeld.  Vanaf komend competitieseizoen hoop ik de mensen die ik nog niet ken te ontmoeten. En vanuit mijn rol te kunnen faciliteren en ondersteunen, zodat we vele gezellige, sportieve en fijne competitieochtenden, -dagen of -avonden gaan hebben met elkaar!

Voor nu ligt de focus op de voorbereiding, zodat we snel het inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie van 2024 online kunnen zetten. En dan hoop ik jullie inschrijvingen allemaal voor 31 december tegemoet te zien!

Mocht je vragen hebben rondom de competitie, voel je vrij om mij een mailtje([email protected]) of appje te sturen! 

Groetjes, Michelle van Kessel – de Jong

Nieuwscategorieën