Even voorstellen...

02 juli 2024


Mijn naam is Huub Hommersom.

Ik ben 32 jaar jong. Geboren in Boven-Leeuwen, maar alweer 10 jaar woonachtig net buiten het centrum van Druten. Ik woon hier met mijn lieve vriendin Romy, en met mijn kat.

Op 14 jarige leeftijd, uit verveling in de zomervakantie, eens een keer gaan tennissen, en al heel snel verliefd geworden op dit spel. Toen Bjorn met zijn tennisschool verkasten naar Lewabo ben ik mee gekomen, aangezien ik meer leeftijdsgenoten had bij Lewabo om mee te sparren. 

Lewabo is voor mij echt thuis komen, ik ken de leden inmiddels, en er is bijna altijd wel iemand om mee te spelen. Zelf speel ik al jarenlang voorjaarscompetitie in een heren team, en tennis ik vaak vrij op maandagavond.

Na 17 jaar vond ik het wel eens tijd worden om wat meer voor de club te doen, ik werd aangestoken doordat ik het aantal vrijwilligers groter zag worden en dat motiveerde mij enorm. Ik ben zelf al jaren werkzaam in de horeca, en heb dit bij het toenmalige bestuur aangegeven.

Samen met John en Martijn proberen wij het clubhuis netjes te houden, en er voor te zorgen dat jullie als leden een lekkere versnapering kunnen doen na de inspanning. We hebben de afgelopen anderhalf jaar mooie dingen weten te realiseren, en hopen hiermee verder te kunnen gaan! 

Huub Hommersom
Kantinecommissie

Nieuwscategorieën