Competitie Najaar 2021 - Inschrijven Jeugd

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Lewabo,

Op moment van typen van onderstaande tekst zijn de verwachtingen dat de VOORJAARScompetitie alsnog door mag gaan, weliswaar in verkorte vorm en later dan verwacht, maar we hopen dat de jeugd toch nog heerlijk wat wedstrijden kan spelen. Zodra het kabinet groen licht geeft communiceert de KNLTB zo spoedig mogelijk de indeling. We houden jullie op de hoogte!

Onderstaande informatie gaat over de najaarscompetitie welke gespeeld wordt in september en oktober. Voor de speeldata, klik <hier>

De opgave van de teams moet begin juni al bij de KNLTB binnen zijn, dus we hebben maar een korte inschrijfperiode, namelijk tot 8 juni.

Voor de één is competitie al gesneden koek, terwijl voor de ander alles nieuw is. Voor info over wat competitie spelen is en hoe werkt dit, klik <hier>. Let op, deze informatie achter die link is vooral rondom de voorjaars competitie maar het geeft je ook een goed beeld van de najaars competitie.

Het is noodzakelijk dat ieder jeugdteam een begeleider heeft. De taak van de begeleider is het opstellen van een schema wanneer wie speelt, zorgen dat er iedere speeldag een ouder begeleidt/rijdt. Wij verwachten dus dat alle ouders een steentje bijdragen bij het begeleiden van het team waarin je zoon/dochter speelt.

Competitie is voor ALLE leeftijden en ALLE niveaus!

Schrijf je kind dus snel <HIER> in (uiterlijk 8 juni a.s.).

Voor meer info stuur een mail naar [email protected] of een stuur een app naar Kim 06-17450929