Afspraken tijdens competitie

Ieder jaar tijdens de voorjaarscompetitie doet Lewabo mee met meer dan 25 teams. Dit leidt er toe dat het op een aantal competitiedagen erg druk is op ons park. Dat is heel gezellig maar het is wel nodig om afspraken te maken over een aantal praktische zaken.

Hierbij willen we jullie hiervan op de hoogte brengen. Hieronder staan ze op een rijtje:

Compact spelen

De KNLTB heeft dit jaar voor het eerst een keuze gegeven om verkort en compact te spelen. Iedereen kan hier alle ins en outs van lezen op de site van de knltb. klik hier voor de infographic over compact en verkort spelen. <meer info>

Geen alcohol tot 12.00 uur

In verband met de verschillende jeugdcompetities is besloten om tot 12.00 uur geen alcohol te schenken in onze kantine. Sinds 2014 heeft de Rijksoverheid de leeftijdgrens voor alcohol en roken naar 18 jaar verhoogd. Met deze maatregel hopen wij hier een kleine bijdrage aan te leveren. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Gebruik maken van koelcapaciteit en keuken

I.v.m. de verwachte drukte achter de bar en het aantal ingezette vrijwilligers, is het niet meer mogelijk om in de toch al kleine keuken van LEWABO ook nog allerlei hapjes, lunches etc te bereiden door (ouders van) competitiespelers. Daarnaast is er geen overcapaciteit meer van koelkast/koeling. Dit wordt onder meer veroorzaakt door opslag van kleine flesjes en de maaltijden. Teams zullen er rekening mee moeten houden dat evt. versnaperingen van thuis dus buiten de koeling en keuken van LEWABO moeten blijven.

Baancommissaris op zondag

Op de zondagen is het erg druk, vaak van ’s ochtends vroeg tot in de avond. Dit vraagt een strakke planning vooraf, maar iedereen zal zich ook aan deze planning moeten houden. Op deze dagen is er een baancommissaris aanwezig die de banen plant verdeelt onder de spelende teams. Deze persoon zal de teams welkom heten en steeds verzoeken om een wedstrijd aan te vangen. Er zal gelet worden op een inspeeltijd van ca. 5 minuten. Op deze manier hopen we een drukke dag toch soepel te laten verlopen voor iedereen.