Activiteiten Commissie

Beste Lewabo leden,

Er verandert veel op dit moment bij ons clubje! Veel, in positieve zin des woords, maar dit gaat ook gepaard met veranderingen in het “organogram” van Lewabo.

Een duur woord voor wat in de praktijk betekent dat er een flink aantal vrijwilligers van Lewabo de mouwen opstroopt om er gezamenlijk iets moois van te maken. Dit heeft o.a. geleid tot de totstandkoming van de Activiteiten Commissie (AC).

De Activiteiten Commissie is min of meer een "samenraapsel" van de voormalige Jeugd Commissie en de Activiteiten Commissie (Groepo Sportivo/Sportiva, husselen etc.). Wij zijn dus voortaan de nieuwe Activiteiten Commissie!

Wie zitten er op dit moment in de ActiviteitenCommissie?

De AC bestaat op dit moment uit een mooie mix van oudgedienden en nieuwe aanwas: Kim van de Hurk, Inge Vink, Corina Veeninga, Edith van den Akker, Willeke van Thiel, Maartje Bijl (WhozNext), Frank Thomas, William Oomen en Bart-Jan Bakx.

Wat doet de Activiteiten Commissie?

  • De Activiteiten Commissie is de commissie die alle activiteiten bij Lewabo organiseert. Denk dan bijvoorbeeld aan de 3 grote toernooien:
    • het Open Toernooi in de hal;
    • het Lewabo Open (buiten)Toernooi;
    • en de Clubkampioenschappen;
  • Tevens maakt de competitie (Frank Thomas) onderdeel uit van de AC. (Frank regelt de Competitie maar houdt zich niet bezig met de andere AC-zaken);
  • Verder op recreatief gebied de Groepo/Groepa avonden, en eendaagse gezelligheidsactiviteiten zoals bijvoorbeeld een Bitterbal- of Schrobbelertoernooi en het Jong/Oud toernooi.

Voor wat betreft de tennistrainingen van Bjorn of anders waar nodig, is er overleg tussen de AC en Tennis Academy Bjorn Graven. Dit is een mooi bruggetje naar de jeugd. Die is zeer belangrijk bij Lewabo (wat zijn we zonder toekomst?). Daarom vertegenwoordigt Maartje Bijl WhozNext en daar gaan jullie zeker weer meer van horen voor wat betreft leuke dingen voor de jeugd. Dit hoort dus ook bij de AC.
Kortom: er is zeer veel te doen…!

Wij willen dan ook meteen een oproep doen aan alle leden. We zijn nog op zoek naar versterking !! Dus als het je leuk lijkt en je wilt iets mee organiseren voor Lewabo, neem dan contact op met een van ons (we zullen je rustig aan lanceren, je krijgt echt niet gelijk een groot toernooi toebedeeld…).

En tot slot : als iemand goede ideeën heeft over gezellige, leuke activiteiten, gooi ze gerust in de groep bij iemand van de AC, we staan zeker open voor jullie ideeen…!

Wij als Activiteiten Commissie hebben er zin in, jullie ook?

Met sportieve tennisgroet,
De Activiteiten Commissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 592 124

Address

De Peel 101
6658 DJ Beneden-Leeuwen